Sunday, May 1, 2016

EASY CLICK TO OUR PRODUCT LIST

Friday, April 22, 2016

CENDERAHATI BAKUL BABY

Anda memikirkan cenderahati untuk baby yang baru lahir atau untuk baby anda yang bakal lahir....dapatkan bakul yang "Niche" amat sesuai untuk keperluan anda...pasti dihargai apabila anda jadikannya sebagai cenderahati.......


1. BABY BASKET a.k.a MOSES BASKET


Do you really need a Baby Moses Basket? For many new parents, the answer is yes. A Baby Moses Basket is the perfect way to keep your baby by your side anywhere in the house. It’s also great to take with you when you go visiting.
THERE A 2 TYPE OF BABY BASKET AS APPENDED TO THIS PAGE. BASKET ARE SOLD AS TO WHERE IT BASIS SO U CAN DECORATE AS U WISH...




BABY WITH HOOD  (A/AA)
29x 15 1/2 x 6 1/2 (app) in inch

PRICE!!! CALL SMS WHATSAPP 013-5336173



BABY BASKET / MOSSES BASKET (FLAT)    (A/A)
29x 15 1/2 x 6 1/2 (app) in inch

PRICE!!! CALL SMS WHATSAPP 013-5336173


NOTE:  Basket A/A temporary discontinued and replaced with  S/01 basket

boleh la mula order basket S/01 Di bawah ok... whatsapp/sms/call 0135336173




PRICE!!! CALL SMS WHATSAPP 013-5336173


Bakul Baby S/01 berwarna


PRICE!!! CALL SMS WHATSAPP 013-5336173







Yang Ini Additional service, 
Jika anda mahu saya catkan bakul menjadi putih seperti gambar diatas :

Cat serta Upah cat : RM16.00


New!!!! 15/11/14

Finally, Our moses basket comes with stand

Pls call/sms/whatsapp to order and Query

013-5336173

NEW FEATURES:

AKSESORI TAMBAHAN:


TILAM DAN BUMPER








To Buy: SMS/call/whatapp : 013-5336173
email : msaniaga@gmail.com

Wednesday, March 2, 2016

Projek #223: Tempahan khas Bakul Kucing

Kali ini cenderahati menerima Tempahan menganyam bakul untuk kucing. Agak simple juga....So ambil la Job ni, kebetulan ada masa free sikit.



Udah ....pampered kucing anda.... 

Jika anda juga berminat....wassap 013-5336173

Update: 

Kami juga menyediakan lain  Pet basket seperti di bawah:








Tuesday, March 1, 2016

PROJEK #222 : CUSTOME BAKUL LACI

Kali ini menerima tempahan Khas dari En Yap  dari Setia Alam, untuk membuat bakul Laci....Fuhh agak besar juga


 Nak kan Laci Rotan di bawah para seperti d gambar


seperti mana ukuran nya (Kalau U all pun nak...kena la ukur begini juga)

Bakul Yang udah siap



Satisfied customer... dia snap gambar dan Whatsapp Kepada Kami

Task completed.... Alhamdulillah

U all nak order  ...whatsapp 013-533 6173



Tuesday, January 19, 2016

BAKUL BAJU / BAKUL PICNIC PREMIUM QUALITY

Sejak kebelakangan Ini ramai kastemer , hantar memacam gambar dari Internat , mahukaan basket sepertinya.  Maka.... disebabkan ramai yang berhajat, saya buatkan lah Juga basket seakan-akannya  untuk pelanggan yangbercitarasa tinggi. (high taste bud) .... But basket saya ni anyaman kualiti nya superb.... 





antara gambar basket yang di hantar oleh Kastemer...


Dibawah ini adalah hasil kerja yang kita Hasilkan di cenderahatirotan untuk mereka yang mahukan premium quality hand made basket. Don't expect la untuk mass market, it is exclusive kat sini aje....sebab sebulan pun kurang dari 10 pc aje dapat siapkan.





Sila call/sms/whatsaap 013-5336173 untuk oder /  msaniaga@gmail.com

Saturday, January 16, 2016

Tempahan Swan seramik

#seramik


Cenderahatirotan menerima Tempahan seramik Swan sebanyak 700 pcs utuk acara perkahwinan. Tempah dari Kuching Sarawak.

Thanks Kepada Datin Yang membeli


Tempahan bunga telor seramik (Swan). 
Seramik dengan cetakan English Flower (High tempreature decal printing)

Mula janji hanya untuk self pick up di KL sahaja, but Then she decided untuk poskan sahaja ke Kuching Sarawak.  Saya reluctant untuk poskan ke kuching, takut pecah semasa handlings.

Tetapi Datin , ini memahami proses kerja dan risikonya, Credit to U datin

Finally , kita bersetuju, Untuk postage ke Kuching dengan syarat saya hanya akan pos setelah repacking dengan Bubble wrap (of-cause ada la extra charges : Bubble wrap cost , kira2 35 meter la juga guna bubble wrap + laabour charge untuk wrap 700 pcs tu.... )

No worry, saya hanya ambil kos terbabit sahaja, tiada profiteering atas kerja pembungkusan, bukan senang U untuk 700pcs. Yang penting kastemer dapat parcel one piece, tak pecah



kerja Bungkus bubble wrap


 packed and ready to be shipped


Hurmm....semua 11 kotak shipped to Kucing
each box dalam 10- 11 Kg

Postage : Datin Decide Via Pos Laju @ RM104 pe box....

Kalau Pos Biasa (Via Air) = kos dalam RM30 per box - Tetapi lambat la sikit

NOW KOMEN KASTEMER:







Sesiapa yang berhajat kepada tempahan bunga telor swan boleh whatsapp 013-5336173

-  Boleh beli swan kosong
-Swan bercetak bunga decal- (ada 2 design bunganya)
-Atau Bercetak Nama (simple wordings je)

(Cetakan menggunakan High temperature decal printing-  Tulisan dan Image akan di bakar dalam temperature tinggi sehingga tulisan sebati kedalam seramik.

Lead Time:
a. Untuk tempahan memerlukan tempoh satu Bulan awal untuk proses membuat acuannya, membentuknya swannya, membakar nya dll

atau

Jika semasa Tempahan ada ready stock, Hanya memerlukan tempoh seminggu untuk proses packing dan penghantaran


Packing:

a. Boleh self-pick
b. Untuk pengeposan , sedikit kos packing (safety packing dengan Bubble wrap + Labor charges)



Terdapat banyak lagi design seramik English flower, design n shape, untuk pelbagai occasions dan memorable gift

sila klik kepada Image di bawah:





















Thursday, September 17, 2015

BABY BASKET / MOSSES BASKET WITH WRAP

NEW

BABY BASKET / MOSSES BASKET WITH WRAP

Due to overwhelming request for a complete wrap baby basket (fabric wrap), makanya kami telah menyediakan beberapa basket sepertinya untuk pilihan anda.


1 pc available


1 pc available


3 pcs available


call/sms/ whatsapp for any query  013-5336173

Nota:"available" connotation tu hanya refer kepada Kain wrap-design n corak tu... future stock bergantung kepada stok kain d pasaran la...basketnnya tetap ada

Tuesday, September 1, 2015

BAG KRAF SINGLE

Cenderahati Bag

Sangat sesuai untuk dijadikan Hadiah kepada :

1. Kepada Guru sempena Hari Guru
2. Hadiah kepada Persatuan wanita dan cenderahati Ahli-ahli 
3. Hadiah Kepada Kumpulan Marhaban
4. Sebagai Bag Doorgift atau Event Goodies Bag
5. Hadiah Kepada Peserta Seminar

6.Untuk Di jadikan Bag Hamper

Dan sebagainya

Merupakan Bag serbaguna dan di hargai Sebagai Cenderahati.

Harga : Harga borong di sediakan kepada anda yang membeli dengan kuantiti yang munasabah


Boleh dijadikan 

Bag telekung., 
Travelling Bag
Hand Bag Harian
Bag File/ Dokumen ke sekolah dan Pejabat
dan sebagainya.


Perfect Sebagai Bag Kerja dan Bag File C002


Hadiah Hari Guru / kepada Bos 


Boleh dijadikan Bakul Susu Juga

Pokoknya merupakan Bag serbaguna


Whatsapp/call/ 013-5336173

email: msaniaga@gmail.com

Wednesday, August 26, 2015

Bakul Doorgift Tanjak


BEKAS DOORGIFT TANJAK

Sesuai untuk doorgift dan cenderahati perkahwinan.  

Contact :013-5336173 to order

Thursday, January 15, 2015

Tilam dan Bumper untuk bakul baby

Latest

Bakul Baby cenderahatirotan , kini di datangkan dengan Tilam baby.... Tilam kekabu , sms/whatsapp 013-5336173 untuk tempahan

 Bakul rotan dan tilam


Ni lah tilam dan bumper nya



whatsapp/call/sms : 013-5336173

Saturday, November 15, 2014

Now Our Moses Basket comes with Stand






ORIGINAL STAND



UPGRADE LAGI...TAMBAH PALANG KELAMBU



NI LAH HASILNYA
**** Jangan risau ,palang kelambu tu tak mau guna angkat je, dia bukan lekat terus***

Update!!!!

Disebabkan permintaan Ramai yang mahukan palang kelambu ala-ala english

saya Kini sediakan palang kelambu menegak ke atas

makanya

Boleh la puan-puan dekorate atau pasangkan kelambu Ala-ala english seperti gambar d bawah ye






video

Video Ianya benar-benar rocking oooooo

forget about buaiyan konvesional dah
cukup Rocking Stand  dari cenderahati rotan ini




U all boleh jadikan bakul berendoi juga.
Jimat la dari U all nak sewa beratus ringgit lebih baik beli sekali sahaja dari kami
Seiapa yang buat acara berendoi, u all boleh kasi sewa, 3 kali sewa rasanya dah balik modal

U all pilih lah dari 3 basket untuk rocking basket tu ye



pls call/sms/whatsapp for Query

013-5336173